Weddingplanner

weddingplanner

Heb je nood aan een weddingplanner  op je trouwdag?

Dan ben je bij Cameleon Bookings aan het juiste adres voor een goede weddingplanner. Een trouwdag organiseren is geen lachtertje. De dag zelf alles onder controle houden is als trouwkoppel haast onmogelijk. Jij wil toch ook op je trouwdag genieten van jouw dag?  Wij nemen met Cameleon Bookings niet alleen de organisatie vooraf op ons, maar zorgen er ook voor dat jouw weddingplanner op je trouwdag alles tot in de puntjes verzorgt.

Een weddingplanner is eigenlijk jouw persoonlijke contactpersoon op jouw trouwdag. Hij/Zij zorgt voor een georganiseerde dag en volgt het draaiboek zoals we dat samen vooraf hebben samengesteld. Wij maken van jullie dag een topdag!

Aarzel niet om ons te contacteren om alle vragen ivm je trouwplanning te stellen. Wij geven ook graag advies indien je toch zelf de touwtjes in handen wil nemen.

Een weddingplanner zorgt voor je ceremoniewagen, je rode loper, je trouwboekjes, de ringen, je ontvangst aan de kerk en het gemeentehuis , de organisatie van je fotosessie, de opvang van je familie,  je obers die klaarstaan aan je feestlocatie, jouw partyband die je trouwfeest op gang trekt , je dj die je feest op zijn kop zet, je cadeautjes die je gasten mee naar huis nemen en nog zo veel meer…

This is Nirvana (tribute to Nirvana) nieuwe tributeband bij Cameleon Bookings

We verwelkomen uit de UK een authentieke Nirvana tributeband:  This is NIrvana.

Niet...

Great Queen Rats & DC/BEL op Legends of Rock tour

De tributbands van Queen en AC/DC , het Italiaanse Great Queen Rats en DC/BEL, mogen mee op tour...

b-stoned B-Stoned (Tribute to...
B-Stoned… a tribute to the greatest...
origineel trouwfeest Een origineel trouwf...

Nood aan een origineel trouwfeest?

Een origineel trouwfeest is iets waar elk jong koppel...