Services

Cameleon Bookings biedt u als organisator diensten aan die u kan gebruiken bij uw evenement.

Bent u op zoek naar een podium voor uw evenement? Cameleon Bookings biedt u een mogelijkheid aan van het huren van een podium. Wil u een mobiel podium of een layer podium?  Het kan allemaal. Wij bieden u een kwalitatief podium met voldoende clearance en dit aan een scherpe prijs. Een podium huren hoeft niet duur te zijn.

Wil u ook  tenten huren voor uw evenement? Wij bieden tenten aan in verschillende groottes en hoogtes. Een tent aangepast op uw evenement kan u vinden bij Cameleon Bookings. Bent u op zoek naar een spantent of een kadertent?  Wij bieden tenten in alle materialen aan.U kan een tent huren voor uw feest, festival, optreden, kermis, ...

Wil jij ook een aangepaste decoratie op jouw evenement? Wil jij een sfeerdecoratie op jouw feest? Wil je een thema decoratie op je personeelsfeest?  Wil jij een lounge decoratie in je VIP tent? Cameleon Bookings biedt u een gepaste decoratie voor elk evenement.

Wil jij meubels huren voor je evenement? Zoek jij meubels die passen bij jouw feest? Bij Cameleon Bookings kan je meubels huren in  alle vormen en en aantallen. In het aanbod van onze meubels die je kan huren zitten tafels, stoelen, banken, poefs, enz.  

Wilt u aangepaste catering op uw feest? Cameleon Bookings verzorgt catering voor festivals, fuiven, feesten, enz.  Een hamburgerkraam, een frietkraam of een pitakraam? Of heeft u liever catering voor uw vip gasten? Wij zorgen ook voor barbecue catering, buffetten, walking dinners enz.  Een aangepaste catering maakt uw evenement zoveel beter.

Hoe voert u uw promotie voor uw event?  Reclame maken is niet meer makkelijk. Daarom helpen wij evenementen mee promotie te voeren en ervoor te zorgen dat uw evenement bekend wordt bij het grote publiek. Wij kunnen zorgen voor promoteams, hostessen, maar ook een plakteam dat uw affiches gaat hangen. Reclame en promotie maken van uw evenement een succes!

Stewards zijn de mensen die uw evenement mee goed en veilig laten verlopen. Je kan stewards inzetten voor bewaking, toegangscontrole (agenten) , stagecrew, onthaal van artiesten, enz... Denk jij er aan om stewards jouw parking te controleren of je artiesten mee te vervoeren? Stewards kunnen veelzijdig ingezet worden.

Heb jij al een goede fotograaf voor jouw evenement? Dan moet je niet langer zoeken, want Cameleon Bookings biedt een fotograaf aan voor elk evenement. Is het nu voor jouw festival, je trouwfeest of jouw personeelsfeest?  Wij hebben een goede fotograaf voor elk evenement.

Wil  jij als organisator je event laten filmen en monteren? Ook hiervoor kan Cameleon Bookings voor zorgen. Wij komen met enkele camera's filmen, live streamen en achteraf monteren. Een goede video kan van jouw event een ideale marketingtool maken.

 

Licht- en geluidstechniekers, podia, tenten, decoratie, catering, attracties, promotie en marketing, stewards, video en fotoreportage, enz...

This is Nirvana (tribute to Nirvana) nieuwe tributeband bij Cameleon Bookings

We verwelkomen uit de UK een authentieke Nirvana tributeband:  This is NIrvana.

Niet...

Great Queen Rats & DC/BEL op Legends of Rock tour

De tributbands van Queen en AC/DC , het Italiaanse Great Queen Rats en DC/BEL, mogen mee op tour...

beatles tribute band Wild Honey Pie (Trib...

Wie nooit de kans gehad heeft de echte Beatles live aan het werk te zien, ziehier het gedroomde...

geluidstechhnieker Geluidstechnieker

Heeft u nood aan een goede geluidstechnieker? Dan bent u bij Cameleon Bookings...