In the name of ( Tribute to U2)

u2 tribute band

U2 Tributeband "In the Name of" is op 1 januari 2008 opgericht en is ontstaan uit een allround coverband. Met hun hele hart, kruipen ze in de ziel van hun helden. Om met dezelfde passie en vuur die, o zo geweldige, nummers ten gehore te brengen. Een U2 tributeband die net als het origineel elk optreden bespeelt alsof het hun laatste is.

De ambities zijn groot en de reacties Magnificent!

“In the Name of” speelde voor de enthousiaste aanhang van ’s werelds grootste rockband tijdens de fanclubdag 2009 van de U2 Fanclub Nederland. Grote zalen als 013, P60, Paradiso en gerenommeerde festivals, zoals o. a. Breda Barst en Leidseplein Live, zijn al bespeeld door deze band. De “U2 Welcome in Holland Tour” (vijfdaagse ‘opwarmtour’ naar aanleiding van het bezoek van U2 aan Nederland in juli 2009) was zeer succesvol. Ook het concept van de “80’s Flashback” avonden slaan enorm aan. (80’s avond in samenwerking met andere jaren ’80 band of DJ)

Als finalist van The Clash of the Cover Bands 2009, geven meerdere recensenten - waaronder Giel Beelen (3FM coryfee) - aan, dat we hier te maken hebben met de nummer één U2 Tributeband van Nederland.

See video
See video

This is Nirvana (tribute to Nirvana) nieuwe tributeband bij Cameleon Bookings

We verwelkomen uit de UK een authentieke Nirvana tributeband:  This is NIrvana.

Niet...

Great Queen Rats & DC/BEL op Legends of Rock tour

De tributbands van Queen en AC/DC , het Italiaanse Great Queen Rats en DC/BEL, mogen mee op tour...

eros ramazotti tributeband Dove cè musica...

Dove c'e Musica is dé tributeband van Eros Ramazotti. Met dezelfde uitstraling, hetzelfde timbre...

Geluids- en lichtins...

Cameleon Bookings zorgt voor een totaalconcept inzake het technische gedeelte van een...