The Cops (Tribute to The Police & Sting)

Eind jaren zeventig.

            De popmuziek verkeert in een impasse, is commercieel en bloedeloos

geworden. Ineens is daar The Police; drie blonde, brutale jongens die alle conventies aan hun laars lappen. Hun muziek is emotioneel, transparant en opzwepend. Hun eerste albums, met wereldhits als So Lonely, Roxanne en Message In A Bottle veranderen de popmuziek ingrijpend en voorgoed. De hoge, rafelige stem van zanger en bassist Sting bezorgt een generatie kippenvel.

 

Dertig jaar later. The Police is weliswaar geschiedenis, maar nog altijd populair. Videoclips en filmpjes van hun optredens worden op YouTube miljoenen keren bekeken. Hun laatste Reunion Tour brak recetterecords over de hele wereld. Het zegt alles over de kracht van hun muziek en hoe die beleefd wordt : bij voorkeur live!

Lastig want The Police zelf treedt niet meer op. De band coveren is moeilijk want wie niet beschikt over het talent en de energie van Sting en zijn maten, wordt al snel weggehoond door een publiek dat elke noot kent en elk woord kan meezingen.

 

Dat de nieuwe band THE COPS (Covers of The Police & Sting) het wel voor elkaar krijgt, zegt alles over hun inzet en hun muzikale mogelijkheden. The Cops zijn dan ook meer dan een hechte, energieke en uiterst professionele coverband, die het publiek moeiteloos een avond op sleeptouw weet te nemen. Hun geheime wapen is de stem van Miller. Niemand zingt zoals Sting dertig jaar geleden, maar sluit je ogen en luister.

See video
See video
See video

Foo Fakers (Tribute to Foo Fighters) is nieuwe band

Foo Fakers is de nieuwe Foo Fighters tribute band bij Cameleon Bookings!

Welkom!

This is Nirvana (tribute to Nirvana) nieuwe tributeband bij Cameleon Bookings

We verwelkomen uit de UK een authentieke Nirvana tributeband:  This is NIrvana.

Niet...

Creep

Een 5-tal jaren geleden gebeurde het ineens... De band CREEP werd een feit nadat 5...

cameleon bookings U zoekt hulp bij het...

Cameleon Bookings is de specialist in het organiseren van uw evenement. Dankzij jarenlange...